Síkfólia, zsugorfólia, féltömlő fólia szükséges mennyiség kalkulátor

Zsugor fólia mennyiség kalkulátor

Üdvözöljük a zsugorfólia mennyiség kalkulátor oldalon. Ha már ismeri a rendszert, lépjen tovább a számoláshoz. Ellenkező esetben olvassa el a kalkulátor használatára vonatkozó leírást.

Mire jó a zsugorfólia mennyiség ellenőrzés?

A zsugorfólia mennyiség kalkulátor lehetővé teszi, hogy kiszámolja, az adott termékhez, illetve az adott teljes csomagolási feladathoz mennyi fóliára van szükség. Segítségével előre meg tudja rendelni a fóliát a projekthez, nem kell attól tartania, hogy nem lesz elég fóliája.
A rendszer alkalmas továbbá összehasonlító mérésre (régi és új fólia/technológia) közt, megadja a pontos eltérést. Lehetőség nyílik zsugor sapka számolására is raklap zsugorításhoz.

A bevitt adatoknál használja a korábban már rendszerünkkel kiszámolt vastagságot.

Adja meg a rendszernek a csomagolandó termék szélességét, hosszát, magasságát, a hegesztő keret szélességét, illetve a fóliázó gép kialakításának megfelelő minimális hulladék szélességét (félautomata gépeknél min.50mm, automata gépeknél nézze meg a gépkönyvet, általában 25-60mm közti minimális hulladékszélesség adott, övező fóliázásnál nincs hulladék, illetve zsugor sapka esetén hagyja üresen a hulladék és a hegesztő keret szélessége mezőket is). A termék hossza mindig a fólia haladási irányával megegyező oldal hossza, a termék szélessége az erre merőleges oldal, magasság pedig a magasság maga.

A kalkulátor megadja a technológiailag lehetséges minimális fólia igényt, illetve ha megadja az Ön által beszerzett vagy beszerezni kívánt fólia szélességét, akkor kiszámolja az abból számolt bruttó felhasználást. Ha az árat is megadja, a termékenkénti és a teljes csomagolási költséget is kiszámolja.

FONTOS! A fólia sűrűsége mezőt ne változtassa meg, csak ha ismeri az értéket! Ha nem ismeri a fólia sűrűség értéket, kérjük, használja a rendszer által felajánlott középértékeket. A változtatás lehetőségét kizárólag azért adjuk, mert néhány gyártó speciális keveréket használ egyedi fóliatermékei számára, így ha ismeri az eltérő értéket, be tudja vinni a rendszerbe.

A beviteli mezők melletti infó gombok fölé víve az egeret megnézheti, az adott mező helyes kitöltésének módját.

Lépjen tovább a számoláshoz