Használati feltételek

A Fólia Számítás Portál mind a végfelhasználók számára, mind a forgalmazók és gyártók számára díjmentesen használható. A portál segítséget nyújt a fóliák alapadatainak ellenőrzésében, a felhasználni kívánt fólia mennyiség meghatározásában, és stretch fólia esetén az elért illetve a maximális előnyújtás meghatározásában.
A zsugorfólia szekcióban több, nem kimondottan zsugorfólia is be lett integrálva, tekintettel az érdeklődésre. Ezen termékeket jellemzően síkfólia vagy féltömlő kivitelben forgalmazzák.

Sajnos egyre több visszaélés történik "olcsó" fóliákkal, aminek súlyos következményei lehetnek. A vastagság téves megadása, a csévesúly téves megadása, a nem elérhető nyúlási értékek, mind mind elő szoktak fordulni. Nem állítjuk, hogy egy egy ilyen tévedés szándékos csalás lenne, ezért kérjük, hogy Ön se álljon úgy a forgalmazó elé, hogy csalással vádolja. Minden esetben kérjen adatpontosítást, valamint ismételje meg a mérést.

Támogatás

Mint minden weblapnak, a Fólia Számítás Portálnak is vannak fenntartási költségei. Mivel nem szeretnénk az oldal használatát fizetőssé tenni, ezért a fenntartási költségeket támogatással szeretnénk fedezni.
Támogató lehet minden olyan végfelhasználó, gyártó, forgalmazó, aki örömmel használja az oldalt, és szeretné, ha tartósan fennmaradna az oldal.
A PayPal támogatás összege önkéntes, az utaláskor a közleményben jelezheti, szeretné-e nevét a támogatók közt látni.

Kiemelt támogató

Kiemelt támogatói pozíció

Kiemelt támogató partner lehet minden olyan végfelhasználó, gyártó, forgalmazó, aki örömmel használja az oldalt, és az oldal fennmaradását minimális havi díjjal szeretné támogatni, ezért az összegért cserébe a kiemelt látogatók logója(bannere) megjelenhet a kiemelt támogatók közt.
A kiemelt támogató partnerek a később kifejlesztésre kerülő letölthető kalkulátor programokat és azok frissítéseit díjmentesen megkapják, illetve a letöltött iPhone alkalmazás díját jóváírjuk.
Kiemelt támogató partnereink a jobb oldali támogató jelkép ikont is kitehetik weboldalukra.
Kiemelt támogató partnereinknek korlátlan, ingyenes telefonos vagy email alapú támogatást, tanácsadást nyújtunk tevékenységi körünkön belül.
További részletekért érdeklődjön e-mailben!

Terjesztés, hirdetés, linkelés

A Fólia Számítás Portál örömmel vesz minden olyan linkelést, ajánlást, ami a portál ismertségét növeli.
Ha megadja annak az oldalának a címét, ahol linkelte a portált, akkor viszontlinkkel honoráljuk.
A letölthető alkalmazások közül a díjmentesen közzétett programok szabadon terjeszthetők, a fizetős formában közzétett programok terjesztése azonban szigorúan tilos!