Stretch fólia előnyújtó egység teszter készülék adatelemző oldal

Az oldal használatához be kell lépni!A STRETCH FÓLIA ELŐNYÚJTÓ EGYSÉG TESZTER KÉSZÜLÉK ADATELEMZŐ OLDAL kizárólag a készülékhez kapott kóddal használható!

Az oldal használata

Az első használat előtt szükséges a rendszer beállítások helyes megadása. Erről részletes leírás olvasható a kézikönyvben. Minden feltöltéskor az aktuális beállításokkal ment a rendszer, tehát ha más gépre szerelte fel az eszközt, akkor feltöltés előtt ismét szükséges beállítani az adatokat.

A készülék által begyűjtött adatok feldolgozásának pontossága a helyes felszereléstől és a helyes beállításoktól függ! Fontos, hogy helyesen adja meg az adatokat, különben félreveztő lehet az eredmény. Ha a készülék felszerelése nem megfelelő, akkor már a bejövő adatok is tévesek lehetnek.

Felhasználói kézikönyv letöltése

Adatok feltöltése

Az eszköz által szolgáltatott adatok közül ki kell választani egy mérési ciklust, és a teljes adat csomagot be kell másolni a feltöltés ablakba. Ez a művelet a hamarosan elkészülő alkalmazásunkkal még egyszerűbb lesz (Windows, MAC OS, Android és iOS app várható).

Adatok elemzése

A feltöltött adatok egyenként megtekinthetők a mérések menüpontban, vagy többet kiválasztva össze is hasonlíthatók.
Egyenkénti elemzés esetén összetett grafikonon és táblázatban nyers adatok alapján is ellenőrizhető egy-egy csomagolási ciklus. Ez esetben a grafikonon egyes görbék kikapcsolhatók az átláthatóbb értékek érdekében.
Összehasonlító elemzés esetén a teéjes előnyújtásokat hasonlítja össze a rendszer egy grafikonon.

Stretch-fólia mérő és előnyújtó egység elemző készülék beszerzése

A készülék beszerezhető a GeriSoft.hu oldalon. További információkért látogassa meg az oldalt.