Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, mivel a honlapnak a használatával Ön egyben kifejezi, hogy elfogadja az itt ismertetett feltételeket.

  • A Fólia Számítás Portál weboldalain megjelenő valamennyi információ és adat pontossága a bevitt alapadatok pontosságán és/vagy a mérési pontosságon függenek, azokért a készítő nem vállal felelősséget. Amennyiben ezen adatokra alapozva Ön üzleti/jogi döntést kíván hozni, kérjük előtte ismételje meg a mérést, vagy tájékozódjon személyesen Fólia Számítás Portál üzemeltetőjénél.
  • A Fólia Számítás Portál nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, nem megfelelő működéséből, vagy használhatatlanságából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából következnek be, illetve az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból keletkeznek.
  • A Fólia Számítás Portál honlapját mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül meglátogathatja, használhatja bármely kalkulátorunkat. A támogatás kizárólag önkéntes alapokon nyugszik!
  • Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Fólia Számítás Portálnak, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Fólia Számítás Portál - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. A Fólia Számítás Portál bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli.
  • Az egyedi fólia alapadatok, melyeket a gyártó/forgalmazó eljuttat a Fólia Számítás Portál részére, minden nemű módosítás nélkül kerülnek felhasználásra. Ha Ön gyártó, vagy forgalmazó, és olyan fóliaterméke van, amely nem található meg a portálon, szeretné felvetetni, keressen minket, és felvesszük a rendszerbe. Nem fogadunk el olyan korrekciós tényezőt, amely az alapképleteket egy bizonyos termék esetén módosítja!
  • A Fólia Számítás Portál visszautasít minden olyan vádat, amely részrehajlásra utalna, lévén az ismeretlen forrásból származó adatok megadása nem teszi lehetővé azok beazonosítását, és részrehajló számítás nem hajtható végre a fentiek következtében. Vita esetén felhívjuk mindkét fél figyelmét az adatok pontos mérése utáni számolás megismétlésére. Lehetőség szerint minimum 3 mérést kell végezni a megerősítés érdekében. A Fólia Számítás Portál vállalja vitás kérdések esetén a felek közti egyeztetésnél a részvételt, illetve a képletek ismertetését.