Stretchfólia felhasznált mennyiség kalkulátor

Stretch fólia segédlet

Üdvözöljük a stretchfólia mennyiség kalkulátor oldalon. Ha már ismeri a rendszert, lépjen tovább a számoláshoz. Ellenkező esetben olvassa el a kalkulátor használatára vonatkozó leírást.

Mire jó a stretchfólia mennyiség ellenőrzés?

A stretchfólia mennyiség kalkulátor lehetővé teszi, hogy kiszámolja, a megszokott program szerint, vagy a csomagolástechnológus által megadottak szerint elvégezve a csomagolást, mennyi fóliára van szükség egy raklapra, illetve a raklapok mennyisége esetén megtudjuk, a teljes feladathoz mennyi fóliára van szükség. Segítségével előre meg tudja rendelni a fóliát a projekthez, nem kell attól tartania, hogy nem lesz elég fóliája.
A rendszer alkalmas továbbá összehasonlító mérésre (régi és új fólia/technológia) közt, megadja a pontos eltérést.

A bevitt adatoknál használja a korábban már rendszerünkkel kiszámolt vastagságot.

Adja meg a rendszernek a fólia szélességét, vastagságát, a raklap kerületét (W + L), a raklap magasságát (H1), a fólia átfedést a menetek közt (3), a fólia túlfutását (1), az alsó és felső menetek számát (2 és 4), és a fóliázási programot (egyszeres vagy dupla csomagolás). Adja meg továbbá a beállított előnyújtási értéket.

A fólia nyújtás adatnál ne lépje túl a fólia maximális nyújthatósági értékének vagy a gép maximális értékének a 90%-át. Erre azért van szükség, hogy nehogy alul tervezze a mennyiséget. Bármikor előfordulhat, hogy a fólia vagy a gép mégsem teljesít megfelelően a határértéken, és a szakadások miatti leállások illetve hulladékok több kárt okoznak, mint hasznot..

FONTOS! A fólia sűrűsége mezőt ne változtassa meg, csak ha ismeri az értéket! A forgalomban lévő stretchfóliák döntő többsége 0.92 g/cm3 sűrűségű alapanyagból készülnek. A változtatás lehetőségét kizárólag azért adjuk, mert néhány gyártó speciális keveréket használ egyedi fóliatermékei számára, így ha ismeri az eltérő értéket, be tudja vinni a rendszerbe.

A beviteli mezők melletti infó gombok fölé víve az egeret megnézheti, az adott mező helyes kitöltésének módját.

Lépjen tovább a számoláshoz