Síkfólia, zsugorfólia, féltömlő fólia alapadat ellenőrzés

Üdvözöljük a zsugorfólia alapadat ellenőrzés oldalon. Ha már ismeri a rendszert, lépjen tovább a számoláshoz. Ellenkező esetben olvassa el a kalkulátor használatára vonatkozó leírást.

Mire jó a zsugorfólia alapadat ellenőrzés?

A zsugorfólia alapadat kalkulátor lehetővé teszi, hogy kiszámolja, az adott termék megfelel-e a gyártói leírásnak? A vastagság, a hossz, a terület és a többi fizikai jellemző azonos-e a megadottal?

A bevitt adatoknál használja a korábban már rendszerünkkel kiszámolt vastagságot.

Adja meg a rendszernek a kért adatokat. Zsugorsapka esetén a méretét (a gyári vagy a mért értékeket), illetve egy sapka súlyát, síkfólia és féltömlő esetén pedig a rendelkezésre álló adatokat illetve a kért súlyokat méréssel.

A kalkulátor megadja a számolt értékeket, melyeket összevethet a gyári adatokkal. Az eltérést százalékban ki is nyomtathatja

FONTOS! A fólia sűrűsége mezőt ne változtassa meg, csak ha ismeri az értéket! Ha nem ismeri a fólia sűrűség értéket, kérjük, használja a rendszer által felajánlott középértékeket. A változtatás lehetőségét kizárólag azért adjuk, mert néhány gyártó speciális keveréket használ egyedi fóliatermékei számára, így ha ismeri az eltérő értéket, be tudja vinni a rendszerbe.

A beviteli mezők melletti infó gombok fölé víve az egeret megnézheti, az adott mező helyes kitöltésének módját.

Lépjen tovább a számoláshoz